despre mine si vocea planetei

Hainele vechi, cele pe care nu le-am purtat niciodată și cele pe care le-am păstrat drept amintire sunt doar cateva din lucrurile care ocupau spațiu și îmi dădeau senzația ca e ceva neînregula cu mine, că nu mi se potrivește nimic și de aici neîncrederea în a fi eu însămi.
Mi-am dat seama că este mai bine să arăt ceea ce sunt cu adevărat, să îmbrac haine care mă fac să mă simt confortabil și care mă lasă să mă exprim, să arăt ce îmi place. De multe ori, unii oameni, cred ca hainele sunt cele care arată cine suntem, însă, noi trebuie să facem hainele să ni se potrivească, să le purtăm cu încredere, să ne exprimăm, să alegem ce ne place sau ce ne conturează personalitatea.


Curățenia de primăvară...începută în ianuarie 2018. 
  • Am început cu oamenii în care aveam încredere, prietenii care acum îmi sunt vechi cunostințe, realizând că pentru a arăta cu adevarat cine sunt trebuie să am lângă mine oameni cu aceleași interese, care au o energie pozitivă, oameni de la care am ce învăța si cu care pot împartași experiente. Acum stiu că eu sunt cea mai importantă pentru mine, eu sunt responsabilă pentru cum mă simt, pentru că stiu că trebuie să las să intre în viața mea doar lucruri și oameni calzi.
  • Spațiul în care ne petrecem timpul, felul în care este decorat, lasă să se observe ce ne place, iar eu aleg simplitatea, lucrurile mici și simbolice, cărți și decoraiuni făcute cu drag, cu cât locul în care stau este mai aerisit, îmi dă senzația de libertate, dar în același timp siguranță.
  • Pentru anul 2018 am ales să fiu o persoană mai atentă la ceea ce mă înconjoară, să arăt mult mai multă compasiune pentru animale, mediul înconjurător si planetă. Fac asta prin CONȘTIENTIZARE: nu am nevoie de lucruri nefolositoare să fiu fericită; animalele sunt fiinte, ele simt, empatizează cu noi, oamenii; schimbarea vine cu noi înșine, de aceea puterea exemplului este calea cea mai sigură pentru a inspira și alți oameni. 
  • Mi-am organizat garderoba, am pastrat doar ce mi se potrivește, ce folosesc și ce cu adevarat am nevoie, consider ca nu sunt necesare prea multe lucruri sau de multe pe care sa le folosesc o data sau de doua ori, iar apoi sa nu le mai port. De aceea tot ce am scos din dulapul meu am donat sau reciclat.
  • Acum folosesc pungi din material textil și reutilizez pungile de plastic pe care deja le am pentru a avea o planeta mai curată, sanatoasă si fericită și încurajez oamenii să facă acelasi lucru.
  • Am o bibliotecă frumoasă, îmi place să împart și să împrumut cărți cu/de la persoane dragi mie.
  • Meditez, îmi pun gâdurile în ordine, mă relaxez
  • Îmi ofer apreciere, iubire și mă felicit de fiecare dată când realizez un plan, o dorință sau un scop.Comentarii

Postări populare