Vara s-a dus, dar nu și amintirile

Vara se termină când noi încetam să ne bucurăm de plăcerile vieții și uităm să apreciem natura și lucrurile din jurul nostru.

Vara o putem păstra în sufletul nostru și ne putem bucura de ea în orice moment al anului. De obicei terminarea sezonului cald se încheie și cu energia și buna dispoziție pe care căldura ne-o făcea cadou...gratis. 😂😂 Și da, deși sunt acea persoană care atunci când plouă nu ar ieși din casă și s-ar uita la seriale, încerc să privesc partea bună a fiecarui anotimp și ce îmi oferă el.
Vara lui 2017 mi-a adus momente de fericire, extaz, nerăbdare, evoluție, relaxare, neliniște, dar așa cum ,,se obișnuiește'' mereu arătam părtile frumoase, momentele în care am fost noi însine și am avut langă noi persoane care au făcut ca timpul să fie foarte prețios.
Unele dintre momentele frumoase din această vară au fost răsăriturile de pe malul mării, care au adus pe langa razele soarelui și relaxarea, detașarea de gânduri, pacea și înflorirea sufletului și a stării de satisfacție pe care un om mulțumit de ceea ce are in jurul lui le are.
Prospețimea. Aerul curat de munte din timpul verii. Muntele îmi oferă posibilitatea de a vedea totul dintr-o altă perspectivă, în care simt că nimic nu este imposibil, trebuie doar să cred în mine și să mă ridic, să văd apoi cât de ușor a fost să mă înalț deasupra zonei mele de confort. Prin muncă și VOINȚA putem dansa pe propria melodie, cu proprii pași de dans.
Prieteni. Familie. Iubire.
 Familia este cea de care trebuie să ne bucurăm de cate ori avem ocazia. Să profităm de fiecare clipă împreună. Să luptăm să fim în același loc, cu aceeași bucurie pe chip. 
Prietenii și prieteniile
Alege ceea ce te reprezintă, grupul din care vrei să faci parte și care te face să te simți tu însuti. Mai bine mai puțini  prieteni, în care să ai incredere și cu care te poti distra în orice loc, decât intr-un cerc larg, dar în care tu esti singur. 

Iubirea
Iubește-te pe tine, apreciază-te și lasă persoana de lângă tine să te cunoască pe tine-cea imperfectă.

Mâncare
Ceea ce ai în farfurie a suferit sau a vărsat sânge să îti satisfacă papilele guststive? Dacă nu, bucuria este atat de partea mea, cât și a planetei și a animalelor, îți suntem rescunoscători pentru alegerea facută!

 Mulțumesc pentru că mi-ai oferit și anul acesta liniște, bucurie și o familie frumoasă, pentru că au fost și momente mai putin fericite, te iert, draga Vară!

Comentarii

Postări populare